We zijn bijna maart en dan stampt het Belgisch wegseizoen de deur wijd open naar de ECHTE koersen. Koersen waar het ‘m toe doet, waar het om de knikkers gaat. De koers is van ons, weet je wel…

Paul Herygers moet zijn zitje in de commentaarcabine afstaan. Zijn cross-winter zit er op. Tijd voor ouwe getrouwe José De Cauwer terug de micro in zijn handen te duwen. Ik denk, nee weet zeker, dat hij op dit moment zit te wachten. Voor hem komt er wederom een duel Van Aert – Van De Poel. Ook wij kijken er naar uit.

Waar we natuurlijk ook naar uitkijken is ONS nieuw wielerseizoen. Met een opstart in 1981 ondertussen het 42ste seizoen. Een seizoen dat weer bulkt van de activiteiten. De wielerkalender op de site geeft je een precies overzicht maar hier toch al enkele hoogtepunten: 2 daagse naar Sittard voor zowel C27 als C30, zo ook de klassieker naar Eupen, verder zijn er nog enkele andere hele en semi-klassiekers. Maar de main events situeren zich in de maand juli: KOVERA CLASSIC op zondag 2 juli en onze buitenlandse trip naar VERONA met vertrek op 15 juli.

De start van ons seizoen wordt gegeven op zondag 5 maart, 9 hr aan ons clublokaal DE VAOT. Na circa een maand wordt dat vertrekuur dan 8 hr, voor de Masters 8.30 hr.

Veel succes !!!