Cursiefje

LANGE FIETS

Door een hopeloze Pallietertrappers

Een hopeloze Pallietertrapper stuurde mij volgend bericht, dat ik jullie niet wil onthouden:

Jaren ben ik er mee bezig geweest zonder de oplossing te vinden.

Al redelijk snel had ik gezien dat er toeristen waren mee ne fiets die langer was dan die van mij. Al even snel had ik in de mot dat die allemaal beter waren dan ik. Elke keer als ik iets wilde zeggen, moest ik even versnellen, rap iets zeggen en weer terug op mijn plaats gaan zitten.

Dus wat was de oplossing? Proberen zo vlug mogelijk aan zo een fiets te geraken natuurlijk.

In het begin begon ik naar de merken te kijken, maar al snel had ik door dat bijna elk merk wel zo een lange fiets in het gamma had. Er waren zelfs toeristen die twee lange fietsen bezaten.

Ik dus naar de winkel om een lange fiets te kopen maar telkens wilden ze me een tandem aansmeren. Dat was niet wat ik zocht. Ik wilde gewoon een lange fiets maar dan alleen langer aan de voorkant, 1 wieltje of zelfs een half wieltje langer dan die van een ander, was voor mij al genoeg geweest.

Ik informeerde zelfs bij de grote buitenlandse winkels. Maar nergens vond ik wat ik zocht. Volgens hen bestaat zo een fiets niet. Ik ben echter zeker van wel.

Kijk maar eens rond. Ik ben zeker dat jullie ok wel iemand kennen met zo een fietske want volgens mij bestaan ze in bijna elke toeristengroep.

Voor mij is het vanaf nu een afgesloten hoofdstuk. Ik heb lang genoeg gezocht zonder iets te vinden!! Gedaan met zoeken.

Of zou het dan toch gewoon alleen in het kopke zitten??

PS. Mocht er toch iemand zijn die weet war men zulke fietsen kan leveren, zeg het zeker niet verder want het probleem zal enkel maar verergeren, denk ik. Alvast bedankt.

Getekend,

Een hopeloze Pallietertrapper.