Een nieuw seizoen,…. een start met hindernissen

 

Om ons nieuw fietsseizoen 2019 op gang te trappen, was er afgelopen zaterdag 23 februari onze traditionele jaarvergadering. Het programma voor iedere groep werd overlopen, de bestemmingen voor de buitenlandse reizen 2020 en 2022 (of 2021) meegedeeld en de kniebroek, het kledingstuk 2018, aan de gelukkigen overhandigd. Een overzicht van de financiële toestand van de club mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

 

Bij aanvang van de vergadering stonden we stil bij het veel te vlugge heengaan van enkele clubleden. Op een periode van amper enkele weken moesten we noodgedwongen afscheid nemen van Raymond Mariën, Walter Lodewyckx en Jos Hermans. Een hartfalen lag aan de oorzaak van het overlijden van Raymond, Walter streed met ongelijke middelen tegen de gevreesde ziekte van deze tijd en een spijtig en ongelukkig fietsongeluk knipte de levensdraad van Jos door. Wij wensen hun nabestaanden nog veel sterkte.

Pallietertrappers, wij missen jullie nu al ontzettend hard. Het fietsseizoen zal niet zijn zoals voorheen.

 

Met 83 leden starten we aanstaande zondag 3 maart. De Masters, C27 en C30 zijn er klaar voor. Klassiekers dit jaar zijn o.a. Overijse, Ardennen, Montenaken en dé vaste bestemming van WTC Pallietertrappers, met name Blankenberge. Tussendoor staat er een fietsweek op Mallorca en 2daagse trips naar Heerlen en Rotterdam op het menu. Medio september is er onze ‘shoppingtrip’, de heren met de fiets naar Gent en de dames achterna met autocar.

 

Onze 2 volgende buitenlandse fietstrips zijn ook bekend. Zo fietsen we tijdens de zomer van 2020 naar Krakau in Polen. In het kader van ons 40-jarig bestaan fietsen we in 2021 of 2022 naar dé bestemming der bestemmingen, nl. Santiago de Compostella. Een heruitgave van onze 14daagse van 2004.

 

Tot hoors, op de fiets of ergens onderweg.