Hallo,

 

We zeggen en schrijven maart.... Ondertussen zijn de eerste wedstrijden in Vlaanderen achter de rug ("de koers is van ons"), stak Wout al bloemen in de lucht en verwachten we weer veel (te veel) van Remco.

WTC Pallietertrappers schoten afgelopen zondag het nieuwe seizoen op gang. Amper een dag eerder was het alle hens aan dek in de Hulshoutse parochiezaal voor onze EETDAG 2022. Nu de meeste Corona-maatregelen afgezwakt zijn, wisten wij absoluut niet wat te verwachten. Wij hadden absoluut geen idee omtrent de hoeveelheid mosselen, vidée en/of stoofvlees we moesten bestellen. We hoopten op 500 eters en.... onze hoop werd bewaarheid !!!

BEDANKT JULLIE ETERS !!!

Het was dan ook geen verrassing toen we zondagmorgen in café DE VAOT enkele halve kreupelen zagen binnenslenteren. Geradbraakt van het rondhossen in de zaal, van de vele afwas of van de koude wind bij het aannemen van de friet en mosselen buiten. Toch konden onze 3 groepen, zijnde Masters, C27 en C30, met voldoende leden de baan op. Op weg naar nieuwe avonturen anno 2022.

Het seizoen werd voorgesteld begin februari. Tijdens deze vergadering werd het jaarprogramma uitvoerig uit de doeken gedaan, kregen onze verdienstelijke leden (15 deelnames gedurende het fietsjaar 2021) hun kadoo en kon er tussen pot en pint gezelig gekeuveld worden. Afgelopen zondag vertouwden enkelen mij toe dat zij trainen voor de 4-daagse in Epernay, of de 2-daagse te Silenrieux (C30) of Vlissingen (C27). Een andere groep gaf zonder blikken of blozen mee dat zij fietsen om gewoon 'thuis effe weg te zijn'. 

Pallietertrappers, maak er een fijn fietsjaar van !!! 

Groetjes,....