Zaterdag 28 mei – Blanc de Blancs

Vandaag zaterdag, de laatste zogezegd officiële rit van onze vorige vierdaagse trips, maar onze kassier of een ander bestuurslid moet mee willen om de prijsuitreiing in rechte banen te leiden<; Het is of was dit jaar of andere jaren niet anders. En ook niet bij andere clubs…. Wie gevn we iets, wie wint ne prijs maar het belangrijkste ‘wie neemt initiatief en wie doet ‘het’?? Nie lachen lezers want ge zit vroeg of laat in dezelfde situatie en ge vergeet het ook !!!!!! haha….


Vandaag dus rit vier van onze vierdaagse. Een wonderlijke vierdaagse met 2 groepen, ne volger en een wonderlijke sfeer tussen de groepsleden.
Vandaag ging het zuidwaarts, richting Sezanne. Onderweg graanvelden en niks anders. De vraag werd gesteld wat doen ze er mee. Richting Epernay waren er terug de druiven. Enkel de druiven Chardonnay werden er verbouwd.
Was de rit doenbaar (C27 heeft een gemiddelde van, circa 26 km/hr) dan was er ook nog de sjampieterkelder in Cuis op amper 6 km voor de aankomst. Alle zorgen, alle pijnen zijn vergeten met de godendrank.
Het deed weer deugd aan ’t hert…


Alles nog in orde met ons en tot morgen